Chevy HHR Network Forums
Search

Welcome to the Chevy HHR Network forums. The Chevy HHR Network is the leading resource for Chevy HHR owners.
You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our FREE community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today!
If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.

Register Forgot Password?
-
Go Back   Chevy HHR Network > Specific Technical Discussion > Audio and Video > Rear door speakers not working?
-

Audio and Video All audio, video, alarms, and all other electronics

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-28-2010, 07:17 PM   #1
Member
 
Join Date: 05-10-2008
Location: El Paso, TX
Member #: 6651
Posts: 60
Check out my gallery 
Rear door speakers not working?

I realized tonite that my rear door speakers are not working. I have the Pioneer 7 speaker system. My fronts work fine, as does my sub. Just no sound from the rears. Just wondering if anyone in here has encountered this issue before and if it ended up being amp related? Im taking it in Tuesday, but I'd figure I'd ask here as well. Thanks.
__________________

'08 HHR SS
'08 Harley Davidson Dyna Street Bob
What do ya' mean, booze ain't food?
InkTheFlesh is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2010, 09:12 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: 04-26-2009
Location: NE Texas
Member #: 14876
Posts: 1,281
Images: 6
Check out my gallery 
I'm not trying to be a smart@$$ but have you checked to see if the balance is centered? One of my friends is the lead mobile installer at BestBuy and it took us about two hours to figure out why my sub wasn't working after installing a line-out converter and we set the balance to the front speakers only
__________________
2008 HHR LS 2.2 L Auto
Built: 12-19-2007
Bought: 4-26-2009

Additions: CGS Intake, AVS Ventvisors, Stubby Antenna, Blacked Out Bowties, Side Markers, and Tails, Lower Billet Grill, Cobalt SS/SC wheels, TTR Rear Sway Bar, De-Badged, 5000k HID's

txbass06 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2010, 09:26 PM   #3
Member
 
Join Date: 05-10-2008
Location: El Paso, TX
Member #: 6651
Posts: 60
Check out my gallery 
That's how I realized they weren't working. I wanted to see the difference in sound from front to rear, and when I faded to rear, I lost all sound except for the sub. When I got home, I had the fade centered front to rear, and got out and put my ear to the speaker, and there was nothing.
__________________

'08 HHR SS
'08 Harley Davidson Dyna Street Bob
What do ya' mean, booze ain't food?
InkTheFlesh is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2010, 11:57 AM   #4
Member
 
Join Date: 01-15-2009
Location: Florida
Member #: 13604
Posts: 73
Images: 39
Check out my gallery 
2 words... under warrenty
__________________
2009 Silver SS - 5spd, AA5, Performance Package, Sunroof, RPD
Mods: Stubby Antenna, Visor Decals, Garage Opener Mod, Stereo installed!/Carputer on its way
FLBOIZ13 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2010, 07:50 AM   #5
 
Join Date: 12-11-2009
Location: PEI Canada
Member #: 18161
Posts: 3
Check out my gallery 
I have the same problem...didn't know they weren't working till I set the balance to the back and only had the sub...will be seeing the dealer soon
HHRCanadianstyle is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:40 PM   #6
Member
 
Join Date: 05-10-2008
Location: El Paso, TX
Member #: 6651
Posts: 60
Check out my gallery 
I was able to fix it once by turning off the auto volume. That made the rear speakers work. But now it's doing it again, and turning the auto volume off isn't fixing it now.
__________________

'08 HHR SS
'08 Harley Davidson Dyna Street Bob
What do ya' mean, booze ain't food?
InkTheFlesh is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 04:40 PM
 
 
 
submit to reddit
Reply
   
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.
vBulletin copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. Vb Style ©
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.vb-skins.com

Advertising - Privacy Statement - Terms of Service - Cookies - Jobs

Copyright © 2005 - 2013 Internet Brands, Inc. All rights reserved.
Chevy HHR Network Forums