new owner 2010 2LT - Chevy HHR Network


Introductions Welcome! Please take a moment to say hello.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-26-2017, 11:07 AM   #1
Thread Starter
 
Join Date: 08-24-2017
Location: NJ
Posts: 7
new owner 2010 2LT

Good day everyone. Just purchased a 2010 HHR 2LT. it has 87k. I am coming from an 06 silverado so there is a bit of difference but I fit... I discovered a wheel shimmy and a "clicking" sound around 60- to 70 mpg. I spoke with the dealer who sold it to me and suggested the front tires needed to be balanced. From reading in here it appears to be the right direction. he replaced one control arm, the bushings to the sway bar....and brakes all around.

any other advice/opinions are welcome

thanks Kurt

Last edited by Oldblue; 08-27-2017 at 09:32 AM.
kurteye is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 09:31 AM   #2
Moderator
 
Oldblue's Avatar
 
Join Date: 10-13-2011
Location: Welland,Ont Canada
Posts: 14,984
Welcome to the site, Kurt . Enjoy that new to you HHR
Just to clarify it's a 2LT .

It could be a front hub.
Oldblue is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 01:32 PM   #3
Premium Member
 
J W Davis's Avatar
 
Join Date: 09-23-2009
Location: Hurst Texas
Posts: 311
Welcome!
J W Davis is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 01:38 PM   #4
Moderator
 
RJ_RS_SS_350's Avatar
 
Join Date: 05-01-2014
Location: California
Posts: 2,264
Hi Kurt, to the forums!!
RJ_RS_SS_350 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 03:00 PM   #5
Premium Member
 
firemangeorge's Avatar
 
Join Date: 12-06-2009
Location: Fairhope, Alabama
Posts: 7,581
Welcome to the site.
firemangeorge is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 03:37 PM   #6
Moderator
 
RJ_RS_SS_350's Avatar
 
Join Date: 05-01-2014
Location: California
Posts: 2,264
A couple other things besides hubs comes to mind. Axle nuts aren't correctly torqued; Loose lug nuts; Loose hubcaps(clicking only).
RJ_RS_SS_350 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 03:58 PM   #7
Supporting Vendor
 
Join Date: 10-08-2007
Location: Minnesota
Posts: 1,624
Welcome!!!
TurboTechRacing is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2017, 04:29 PM   #8
Senior Moderator
 
Join Date: 04-09-2006
Location: Vancouver, BC, Canada
Posts: 5,815
Welcome Kurt. We need pictures
whopper is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 08:06 PM   #9
Thread Starter
 
Join Date: 08-24-2017
Location: NJ
Posts: 7
[QUOTE=whopper;829320]Welcome Kurt. We need pictures [/QUOTE
thanks for the welcomes....yes i want to post a few but cant seem to figure it out yet.
i was going to start with a tire balance....
kurteye is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2017, 08:45 PM   #10
Technical Moderator
 
donbrew's Avatar
 
Join Date: 01-23-2009
Location: Fredericksburg, Virginia
Posts: 13,204
Follow the link in my sig. OR, search "how to post pictures".
donbrew is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New owner of 2006 LT2 kevco Introductions 10 02-24-2013 08:13 PM
New 2011 LT2 owner jrsharp21 Introductions 7 03-16-2011 10:22 PM
2010 HHR LT2 With oil leak !!!! knelson1969 Problems/Service/Repairs 7 09-25-2010 06:16 PM
09 hhr lt2 new owner marcsmith Introductions 9 05-09-2010 03:58 PM
New (Used) LT2 Owner 14Thumb The Lounge 10 12-24-2007 12:03 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:55 AM.


Copyright © 2005 - 2017 Internet Brands, Inc. All rights reserved.