Replaced the HPFP and now I have a no start condition. - Page 2 - Chevy HHR Network

Go Back  Chevy HHR Network > HHR SS > SS Specific Service Issues/Repairs
Reload this Page >

Replaced the HPFP and now I have a no start condition.

SS Specific Service Issues/Repairs Service/Repairs specific to the SS. Turbo-Brembo Brakes-2.0 Engine-Limited Slip Differential-Programmable Display-MU3 Transmission

Replaced the HPFP and now I have a no start condition.

Reply

 
 
 
Old 09-11-2017, 05:20 PM
  #11  
Technical Moderator
 
donbrew's Avatar
 
Join Date: 01-23-2009
Location: Fredericksburg, Virginia
Posts: 15,804
Originally Posted by RJ_RS_SS_350 View Post
I don't know what I was thinking about. You are correct.
donbrew is offline  
Reply With Quote
Old 09-12-2017, 09:52 AM
  #12  
Administrator
 
Oldblue's Avatar
 
Join Date: 10-13-2011
Location: Welland,Ont Canada
Posts: 18,356
Some insite from yesteryear,

https://www.chevyhhr.net/forums/ss-s...-issues-43755/

It can point to the HPFP being faulty
Oldblue is online now  
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
87ninefiveone
SS Specific Service Issues/Repairs
10
07-01-2017 09:29 AM
Jaxx6207
Problems/Service/Repairs
11
03-13-2016 11:37 AM
seren89
Problems/Service/Repairs
7
10-20-2015 03:07 AM
only1hhr
Problems/Service/Repairs
16
11-08-2014 05:50 PM
rendon47
Problems/Service/Repairs
5
12-26-2013 08:00 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Replaced the HPFP and now I have a no start condition.


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service